ANNOUNCEMENT.....

Saturday, 18 April 2009

~Flashlight Earpick~

Salam Semua...
Barang pertama yang saya nak kenalkan kat kawan-kawan semua ialah Flashlight Earpick atau dalam bahasa melayu pengorek telinga berlampu....pengorek telinga nie terlalu istimewa...lain dari yang lain....

Terdapat 3 jenis pengepit


Mempunyai Lampu

Mampu menyuluh sehingga ke gegendang telinga


HARGA RM10 termasuk pos.....


Kepada yang berminat jangan tunggu lagi...boleh email kepada saya atau tinggal jejak kat message box........

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. kak amizah ke.. ingatkan sapa tadi.. wah.. bagus la pengorek telinga tu.. siap berlampu bagai..

amizah said...

memang bagus...dan terbukti berkesan....dah ramai yg beli...tak nak cuba ker??

masviona said...

kak apa fungsi lampu kat pengorek telinga nih.coz time kita korek telinga kita bukannya leh nmpk pun kan....selalunya kita main agak² jer kan....saya belom dpt gambaran yg jelas lagi nih...hehehe

amizah said...

Masviona...
fungsi lampu tu dia boleh nampak sampai ke gegendang telinga...bila kita bukak lampu tu dia boleh sulu sampai ke gegendang telinga.

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin